Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Pet najboljih dronova za klince

Dron je vrlo primamljiva igračka, pitanje koji je najbolji za decu nije samo pitanje koji je dron najjeftiniji (iako pristupačnost definitivno može biti faktor!). U zavisnosti od toga da li je vaše dete početnik fotograf ili kreator sadržaja koji želi neverovatne fotke iz vazduha, da li želi da doživi nalet adrenalina u trkama dronom ili samo da ima novi način igre, sastavili smo mini vodič koji će vam pomoći da nađete najbolji dron za klince.

Pet najboljih dronova za klince
Vodič za prvi mobilni telefon: Četiri pitanja za razmišljanje

Jesen je idealno doba za kupovinu prvog pametnog telefona za dete jer su klinci sve duže u kući. Naravno, to ne znači da treba sve vreme ovog sveta da provedu uz ekran, ali kada se propisno izjurcaju sa društvom, urade domaći i provedu lepo vreme sa vama, pustite ih da se zabave jer su oni ipak mali digitalni domoroci.

Vodič za prvi mobilni telefon: Četiri pitanja za razmišljanje
Tehnologija koja uči: Najbolje aplikacije za male genijalce

Obrazovna industrija, u poslednjih nekoliko decenija, doživela je veliku transformaciju. Dolaskom aplikacija učenje je postalo lako dostupno, što ga čini mnogo zanimljivijim za učenike svih uzrasta. Obrazovne aplikacije premošćuju jaz u komunikaciji, ne samo između roditelja i nastavnika, već i između dece i nastavnika.

Tehnologija koja uči: Najbolje aplikacije za male genijalce
Najbolji mini projektori za kućni bioskop

Kad čeznete za izlaskom u bioskop, a vreme je baš bezveze i ne izlazi vam se, nego biste samo da se ušuškate od ćebetom sa svojim mladuncima, vreme je da zatražite pomoć od - mini projektora.

Najbolji mini projektori za kućni bioskop

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi