Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Zajedničko nam je da smo različiti

Razgovarali smo sa jednim osnovcem, koji je u želji da bolje upozna osobe sa invaliditetom odabrao da trenira košarku u kolicima. Ispričao nam je koliko voli košarku, koliko je posvećeno trenira i šta znače jedni drugima na terenu i van njega. Uživaćete u neizmernoj količini inspiracije, motivacije, nadahnuća i jedne lepe životne lekcije. :)

Zajedničko nam je da smo različiti
Hajde svete budi tech dete!

Postoje li nedostaci u izlaganju dece tehnologiji? Pitanje oko kog se lome stavovi otkako je sveta i tehnologije. Odrsali su uvek u drami da tehnologija pravi haos u dečjim glavama, a klinci su rođeni u digitalnoj eri i njima je tehnologija život.

Hajde svete budi tech dete!
Šta je KIDDLE?

Digitalni svet za decu pun je mogućnosti za učenje i istraživanje, za proširivanje i sticanje znanja. Uz standardne pretraživače, postoji ceo jedan univerzum znanja spakovan na jednom mestu. To mesto zove se Kiddle i predstavlja dečju Vikipediju.

Šta je KIDDLE?
Virtuelne ture za male avanture

Istraživački, radoznali duh deteta treba zalivati kao one biljčice koje posadite iz semena, a zatim gledate kako rastu pred vašim očima i lepo vam je.

Virtuelne ture za male avanture

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi