Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Čemu služi leto osim za letovanje?

Letnji raspust je vreme za odmor, opuštanje, za vreme sa porodicom. Ali, učenje ne mora prestati kada se vrata škole zatvore. Možete pomoći svojoj deci da podstaknu ljubav prema učenju i tokom raspusta, a da oni to ne znaju.

Čemu služi leto osim za letovanje?
Genijalni izazovi za decu koja vole da se zabavljaju i uče

Deci je nekada teško da u stvarnom svetu pronađu drugu decu koja vole da čitaju. Povezivanje dece sa pričama koje vole, u bilo kojem formatu koji im se dopada - od beletristike do fikcije, od ukoričenih do digitalnih knjiga - čitanje je najlepši deo odrastanja od pamtiveka.

Genijalni izazovi za decu koja vole da se zabavljaju i uče
10 klasika koje svako dete od osam do 13 godina treba da pročita

“Dobri prijatelji, dobre knjige i čista savest: to je idealan život.” Mark Tven

Deca vole da čitaju i čitaće mnogo ako imaju pravo glasa i izbora u izboru knjiga, umesto nas roditelja koji, dobronamerno, forsiramo klasike ili drugu visokoobrazovanu literaturu koju bismo možda želeli da naša deca čitaju.

10 klasika koje svako dete od osam do 13 godina treba da pročita
Lagani letnji zalogaji

Uvođenje dece u kuhinju je sjajan način da podstaknete njihovo interesovanje za široku paletu sastojaka, naučite ih da kuvaju i pomognete im da razumeju i opuste se oko hrane. Takođe je i super način da se počne letnji raspust i da imaju male zadatke i obaveze koje će ih držati da se ne opuste i ne ulenje načisto.

Lagani letnji zalogaji

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi