Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Edukativne VR igre za decu

Bilo je super dok su se igrali u pesku i leteli na ljuljašci, ali naši mladunci mnogo brzo rastu i dok trepnete, evo ih, stoje pred vama i skroz ozbiljni vam objašnjavaju da im je neophodan VR set jer je virtuelni život pun izazova i iskustava, a oni nisu više deca (iako vi imate njihove krštenice koje potvrđuju da su oni zauvek vaše bebe).

Edukativne VR igre za decu
YouTube kanal za kojim su “poludeli” klinci u Srbiji

Najbolje kod Joomboos kanala je što mogu da naučim o drugim zemljama, spotovima, o očuvanju životne sredine, da se smejem i da ponekad čujem psovke koje mama ne želi da čujem.

YouTube kanal za kojim su “poludeli” klinci u Srbiji
Tehnologija u 2022: Popularni trendovi u učenju

Svet obrazovanja je doživeo tektonske promene poslednjih godina zbog širokog spektra faktora uključujući COVID-19, tehnološki napredak i promene opcija i prioriteta. Zbog tih okolnosti, roditelji i đaci imaju baš težak zadatak da se zadrži na temi dok imaju osećaj da im vreme kao pesak curi niz prste. 

Tehnologija u 2022: Popularni trendovi u učenju
Digitalna omladina: Neočekivan uticaj digitalnih medija

Upotreba digitalnih medija od strane mladih može rezultirati različitim inovacijama i neočekivanim ishodima, od upotrebe tehnologija video igara za stvaranje filmova do uticaja kućnih digitalnih medija na porodični život.

Digitalna omladina: Neočekivan uticaj digitalnih medija

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Tagovi