Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
23. april - Svetski dan knjige kada je rođen Kindle

Bezbedni klinci vole knjige, a UNESCO se slaže u potpunosti s nama. Organizacija Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu predložila je Svetski dan knjige kao dan proslave radosti čitanja.

23. april - Svetski dan knjige kada je rođen Kindle
Zašto da štampam kad imam kod?

Krenula sam onomad na put bez dece posle dve i po godine neputovanja. Put me vodio preko četiri aerodroma, sva četiri imaju drugačija pravila, ali ja znam najbolje, čak bolje i od mog brata rođenog koji vodi računa da na put deca i ja uvek krećemo obezbeđeni kartama i pasošima jer mu je to posao od kog zarađuje hleb nasušni.

Zašto da štampam kad imam kod?
Realan svet vs. tehnologija iz ugla tinejdžera

Možete li da zamislite romane, muziku, filmove, televiziju, pa čak i oglašavanje kao virtuelna iskustva napravljena tehnologijom najnovijom tehnolojijom? Vi možda i ne, ali naša deca kreiraće virtuelnu budućnost koja nadilazi sva dosadašnja tehnološka dostignuća jer su oslobođeni stega i njihova mašta je slobodna.

Realan svet vs. tehnologija iz ugla tinejdžera
Prolećno razgibavanje za tinejdžere

Konačno je došlo. Sada možemo izaći na sunce i uživati, a klinci konačno mogu da se odvoje od igrica i četova i udahnu malo sunca i prolećnog vazduha.

Ali, kako da iskoriste tu njihovu vezanost za pametne telefone i dok su napolju? Imamo nekoliko prolećnih ideja, a vi pustite maštu napolje i dajte joj prostora da istraži još zanimljivih mogućnosti.

Prolećno razgibavanje za tinejdžere

Najčitanije priče

Zašto je i kada nastala prva veb kamera?
Prvi veb sajt (website) na svetu

Tagovi