Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Pitali smo decu šta se promenilo u njihovim odnosima tokom pandemije

Klinci su poslednjih godinu dana osetili posledice pandemije mnogo jače nego mi odrasli. Na testu su bila druženja, obavljanje školskih zadataka, igranje u prirodi, kvalitetno vreme sa roditeljima.

Pitali smo decu šta se promenilo u njihovim odnosima tokom pandemije
Letnji vodič za bezbedne klince

Letnji raspust je prilika da deca provedu vreme u zabavi, igri, druženju, na putovanjima. I nekako nam se čini da često vreme proleti, a da nismo ostavili ništa od uspomena osim fotki sa letovanja. Da se sećamo i da se deca sećaju mirisa, atmosfere, emocije koje leto nosi.

Letnji vodič za bezbedne klince
Zašto su klinci danas opsednuti modom s početka milenijuma? ,p>Nostalgija vlada modnim ciklusom, ali svaka generacija je drugačija. Dok se Milenijalci drže trendova iz devedestih, Generacija Z pronalazi utehu u ne tako dalekim stilovima ranih 2000-tih.
Zašto su klinci danas opsednuti modom s početka milenijuma?
Tinejdžeri odlučili – Snapchat, TikTok i Instagram su najbolje društvene mreže

Tinejdžeri danas, odrasli sutra. Klinci provode vreme konzumirajući različite proizvode i usluge i to uključuje društvene medije. Način na koji ih koriste i izbor platforme kreira ih za budućnost, zbog čega se svetski stručnjaci vrlo ozbiljno bave studijama i istraživanjima trendova među mladima.

Tinejdžeri odlučili – Snapchat, TikTok i Instagram su najbolje društvene mreže

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Tagovi