Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Tehnologija koja uči: Najbolje aplikacije za male genijalce

Obrazovna industrija, u poslednjih nekoliko decenija, doživela je veliku transformaciju. Dolaskom aplikacija učenje je postalo lako dostupno, što ga čini mnogo zanimljivijim za učenike svih uzrasta. Obrazovne aplikacije premošćuju jaz u komunikaciji, ne samo između roditelja i nastavnika, već i između dece i nastavnika.

Tehnologija koja uči: Najbolje aplikacije za male genijalce
Pomozite deci da nauče da padaju

Čitava plejada istorijskih ličnosti padala je. Čitavo čovečanstvo padalo je, rušila su se carstva, padalo se. I ustajalo. Otreseš kolena i kreneš dalje.

Pomozite deci da nauče da padaju
Najbolji mini projektori za kućni bioskop

Kad čeznete za izlaskom u bioskop, a vreme je baš bezveze i ne izlazi vam se, nego biste samo da se ušuškate od ćebetom sa svojim mladuncima, vreme je da zatražite pomoć od - mini projektora.

Najbolji mini projektori za kućni bioskop
Bullying u sportu: Igrajte po pravilima

Bullying. Mnogo se govori o ovoj vrsti nasilja u školi i van škole, ali vrlo retko u sportu, gotovo da je tabu tema. Zato postoje Bezbedni klinci, da vam pomognu da prepoznate bullying na terenu.

Kada prijavite dete za sport, nadate se da će se zabaviti, vežbati i naučiti nove veštine. Ali roditelju ništa ne lomi srce više od otkrića da su sportske aktivnosti njegovog deteta u senci maltretiranja. Bilo da trener maltretira vaše dete ili saigrač, iskustvo može biti poražavajuće i za dete i za roditelje. Dobra vest je da postoje neke tehnike koje možete sprovesti kako biste pomogli.

Bullying u sportu: Igrajte po pravilima

Najčitanije priče

Tagovi