Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Najpoznatiji pripadnici generacije Alfa

Generacija Alfa, poznata i kao Generation, obuhvata decu rođenu od 2011. do 2025. godine. Alfa je prva generacija u potpunosti rođena u 21. veku i smatra se najuticajnijom generacijom do sada. Oni su deca generacije Y ili milenijalaca.

Najpoznatiji pripadnici generacije Alfa
Zanimljivosti o deci rođenoj u februaru

Februarska deca su doslovno deca ljubavi. Naučnici tvrde da su deca rođena u februaru sklonija da budu srećna, a osim entuzijazma i optimizma, krase ih još neke fenomenalne osobine.

Zanimljivosti o deci rođenoj u februaru
Dan sigurnijeg interneta

“Dan sigurnijeg Interneta” jedan od najvažnijih dana u kalendaru informacijske bezbednosti. Obeležava se svake godine, globalno, 07. februara. To je prllika da se podsetimo zašto je dobro biti dobro informisan da bismo izbegli sve oblike internetskih prevara i sačuvali naše klince.

 Dan sigurnijeg interneta
Rodna ravnopravnost se uči od rođenja

Važno je da decu, od kad postanu svesna, počnemo da učimo da su važni ljudi, a ne polne karakteristike i da svi mogu sve, uz malo ljubavi, truda i volje. Ovo je mali vodič za klince kroz rodnu ravnopravnost.

Rodna ravnopravnost se uči od rođenja

Najčitanije priče

Tagovi