Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Digitalna letnja lektira

Kada počne raspust, deca se raduju zabavi i opuštanju. Letnje vreme znači zabavu na otvorenom sa prijateljima iz komšiluka, prijatno vreme provedeno sa porodicom i odmor od teškog rada u školi. Ali, čitanje tokom leta ne samo da sprečava decu da izgube veštine i navike koje su stekli u školi, već im pomaže da izgrade samopouzdanje i ljubav prema čitanju.

Digitalna letnja lektira
WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta

Letnji raspust je savršeno vreme za druženje, za deljenje priča koje izazivaju smeh i podižu raspoloženje. Učešće u tim dragocenim trenucima sa porodicom i prijateljima nije samo prijatno, već je i korisno za zdravlje naše dece.

WhatsApp grupe za druženje tokom raspusta
TOP PET letnjih gedžeta za decu

Sećate se kad je Tom Sojer nagrabusio usred leta i morao za kaznu da farba ogradu? I kad je tu kaznu pretvorio u unosan biznis od kog je zaradio drangulije svojih drugova koji su farbali tarabu umesto njega? Ti “gedžeti” doneli su Tomu neviđeno zadovoljstvo i bio je glavna faca u kraju. Knjiga “Doživljaji Toma Sojera” je ultmativni broj jedan na našoj top listi letnjih gedžeta, a sad da vidimo šta su gedžeti za naše klince, a da nije zub druga iz ulice :)

TOP PET letnjih gedžeta za decu
Znamo šta ćete postovati ovog leta

Deca danas uživaju u letu. Igraju tenis (na konzoli), bacaju projektile (sa Angri Birds), čitaju u senci pod borovima (na Kindle), ćaskaju sa prijateljima (na Whatsapp- u). Gotovo je kliše žaliti se na potrebu da deca budu stalno uključena, ali istina je da tehnologija ima mnogo prednosti, posebno kada roditelji utvrde parametre za zdravu upotrebu tehnologije. Posebno leti, tokom raspusta.

Znamo šta ćete postovati ovog leta

Najčitanije priče

Tagovi