Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Dobrodošli u 2022. godinu uz najbolje video igre

Stručnjaci kažu da će 2022. biti jedna od najboljih u poslednjih 11 godina kada je reč o video igrama, posebno kada je reč o franšizama God of War, Gran Turismo, Horizont, Pokemon i Harry Potter, PS5, Xbox Series X, Switch, PC i Stadia.

Dobrodošli u 2022. godinu uz najbolje video igre
Čuvar uspomena u zimskom periodu

Najlepše i najomiljenije godišnje doba svakog detinjstva upravo je počelo i nadamo se da će zima klincima doneti čaroliju koju željno iščekuju čim prođe letnje uživanje. Sneg, pahulje, toplo ćebe, ušuškana radost druženja, mamini mirisni kolači, igranje igrica sa tatom do iznemoglosti i pobede, smeh, topla čorba i bakine đakonije vredne su sitnice koje prave večne uspomene i ostavljaju neizbrisiv trag detinjstva u nozdrvama.

Čuvar uspomena u zimskom periodu
Lapbook: Genijalna ideja za novogodišnje uspomene

Pred nama je ono divno ušuškano vreme praznika, miris cimeta i tople čokolade, želja za snegom iako ga mi ne volimo, ali deca ga vole i to je najvažnije. Okupljanja porodice i prijatelja, stvaranje zimskih uspomena na godinu iza nas. Sledeće godine naši klinci biće stariji i zato hajde da sa njima napravimo nove uspomene, koje nisu samo fotke i video.

Lapbook: Genijalna ideja za novogodišnje uspomene
Digitalni decembar: Šta sve možete dok su deca na raspustu?

Većina porodica ima tradiciju za praznike i odmore i čak i kada odrastemo i formiramo sopstvenu porodicu, prirodno spajamo naše nove tradicije sa nekim od starih. I tradicije, nove ili stare, imaju važno mesto u našim srcima.

Digitalni decembar: Šta sve možete dok su deca na raspustu?

Najčitanije priče

Tagovi