Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Kontrola gde god
da se nalazite

Upravljanje i kontrola uređaja vrši se pomoću internet pretraživača na stranici app.kidslox.com/vip. Na taj način, kontrolu detetovog telefona možete da obavljate i dok ste na poslu, putu ili kada dete ode na ekskurziju.

Bezbedan surf
i aplikacije

Vip DečjaZona omogućava efikasnu zaštitu od neželjenog sadržaja na internetu. Možete automatski da blokirate više od četiri miliona sajtova sa neprikladnim sadržajem za decu bilo da koristite mobilni telefon, tablet ili računar.

Rasporedi
i tajmeri

Želite da detetu omogućite pola sata igre na telefonu pre nego što se uređaj automatski zaključa? Sami izaberite koliko vremena dete može da koristi telefon dnevno.

Vip Dečja zona aplikacija će biti dostupna za korišćenje do 01.12.2019.

TCL Family Watch 4G je prvi pametni sat za decu koji vam sem pametnih funkcija kao što je tačna lokacija deteta ili praćenje aktivnosti omogućava i komunikaciju putem 4G video poziva. Sem glasovne i video komunikacije možete slati glasovne poruke i emotikone. Dete se može zabaviti igricama koje su preinstalirane na sam sat a vi mu kao roditelj možete postavljati zadatke i podsetnikea sve uz pomoć TCL connect aplikacije koju možete naći na Google Play ili App Store prodavnici u zavisnosti koji uređaj koristite.

MyKi pametni sat uz Klasik tarifu
i promotivnu mesečnu pretplatu

MyKi pametni sat vam omogućava stalnu komunikaciju sa detetom, kao i praćenje tačne lokacije. Možete da pratite aktivnosti vašeg deteta putem MyKi Watch aplikacije na mobilnom telefonu, gde god da se vi ili dete nalazi.

SAZNAJ VIŠE

Praćenje lokacije
i sigurne zone

MyKi sat povezuje se sa čak 24 satelita, koji omogućavaju precizno određivanje lokacije deteta - bilo da se nalazi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.
Takođe, uz pomoć Wi-Fi modula na satu, moguće je odrediti sigurne zone u zatvorenom prostoru.

Pozivi
i poruke

MyKi sat ima mogućnost pozivanja do 18 predefinisanih brojeva, koje vi unosite putem mobilne aplikacije.
U slučaju opasnosti, dete može da pritisne SOS taster na satu. U tom trenutku dobijajte informaciju o trenutnoj lokaciji deteta putem SMS poruke.

MyKi pametni sat
uz Klasik tarifu

Kako bi vaše dete koristilo sve funkcionalnosti MyKi pametnog sata, Klasik tarifa obezbeđuje: 100 minuta ka svima, neograničeni minuti u Vipu, 100 SMS-ova i 500 MB.
Ukoliko vam više odgovara, MyKy pametni sat možete da kupite i uz specijalnu Vip prepaid tarifu, bez ugovorne obaveze.

Kako se koristi
MyKi Touch sat?

Potrebno je da preuzmete aplikaciju sa Google Play ili App Store. MyKi sat koristi minute, poruke i internet iz Klasik tarife. Za korišćenje MyKi Watch aplikacije na uređaju roditelja, neophodan je WiFi ili mobilni internet koji nije uključen u MyKi paket.

MyKi pametni sat uz Klasik tarifu po promotivnoj mesečnoj pretplati možete da kupite do 31.07.2020.

Vip Smart Home

Uz Vip Smart Home putem mobilnog telefona kontrolišite bezbednost vašeg doma gde god da se nalazite.

Imate mogućnost da uživo pratite sliku sa kamera za video nadzor, dobijate notifikacije čim se aktivira neki od senzora za pokret i dim, kao i obaveštenja ukoliko vaše dete aktivira SOS alarm u slučaju opasnosti.

Sigurica tarifa

Uz Sigurica tarifu uvek ste sigurni.

  • Nema prekoračenja računa
  • Puno kredita za surf, priču i poruke ka svim mrežama
  • Sve to za super pretplatu već od 500 dinara

Bile jednom jedne

Zajedno sa vašom decom zavirite u svet Maštalica i uživajte u najlepšim audio-pričama za decu koje smo za vas pripremili zajedno sa Kreativnim centrom.

IZABERI PRIČU

Nesebična knjiga


Knjiga koja slavi nesebičluk, davanje, poklanjanje i uči decu, a podseća odrasle, da dele i misle na druge, posebno na one koji imaju manje.

PRELISTAJ KNJIGU