Bezbedni klinci

Portal za digitalne mame i tate

Mladi i društvene mreže Mladi i društvene mreže Roditeljstvo novog doba Roditeljstvo novog doba Digitalno nasilje Digitalno nasilje Kreativnost i inovativnost Kreativnost i inovativnost Video Video
Kućni red na netu

Kao što u zgradi postoji kućni red, tako treba poštovati i kućni red na netu. Šta da rade klinci kad prijatelji nisu online, a oni bi baš da ćaskaju ili da se igraju? Šta kada tate i mame odmaraju, a deci zvrckaju telefoni? Naučimo ih da poštuju tuđi mir i da sačekaju povratne poruke.

Kućni red na netu
Pet poslova za budućnost

Internet. Svet se brzo menja, s njim i tržište rada. Nove profesije dolaze, a svima im je zajedničko jedno: tekuća tehnološka revolucija kojoj smo svedoci!

Pet poslova za budućnost
Nekoliko korisnih saveta o live stream-u

Pokretanje live steam-a može da bude super zabava za mlade, ali zahteva i opreznost. Delimo nekoliko jednostavnih preporuka za mlade i njihove roditelje koji pomažu da u live steam-u krenu dobro pripremljeni i svesni odgovornosti.

Nekoliko korisnih saveta o live stream-u
Šta je “Internet of Things” i kako to vide milenijalsi i generacija Z?

IoT predstavlja razne stvari od igračaka za decu, konzola ali i drugih uređaja kao što su asistenti u učenju ili organizaciji stana poput Google Nest ili Amazon Echo. Šta milenijalsi i generacija Z širom sveta misle o njima i kako da roditelji sve to razumeju?

Šta je “Internet of Things” i kako to vide milenijalsi i generacija Z?

Najčitanije priče

Internet statistika

89% dece za pristupanje internetu koristi pametni telefon, a 79% ima profil na nekoj društvenoj mreži čak i ako su mlađi od 13 godina.

Pretražujemo internet…
Zašto je i kada nastala prva veb kamera?

Tagovi